Ga naar de inhoud

Klachtenmanagement in de zorg - CBKZ staat voor u klaar!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

CBKZ helpt zorgaanbieders te voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van klachtenmanagement. Dit doen we door middel van training, onderzoek en praktische ondersteuning bij klachten, incidenten en calamiteiten. Omdat u als zorgaanbieder in de eerste plaats goede zorg wilt leveren, nemen we u dit graag uit handen.

'Een klacht is een waardevol kwaliteitsadvies. Sterke organisaties investeren daarom in klachtenmanagement. Door te luisteren naar feedback van cliënten en er van te leren kunt u de kwaliteit van zorg structureel verbeteren en de cliënttevredenheid vergroten.'

Jan de Hoog Directeur

Betrokken

Bekwaam

Betekenisvol

Trainingen

CBKZ biedt diverse trainingen om uw kennis en vaardigheden op peil te houden of te verbeteren. Onze trainingen zijn bedoeld voor klachtenfunctionarissen, beleids- en kwaliteitsmedewerkers, en (werknemers)klachtencommissies in de zorg.

Klachtenfunctionaris in de zorg (NIEUW)

Modulaire training


5 trainingsmodules | HBO| praktijkgericht

Deze training is modulair opgebouwd. In iedere module staat een ander deel van het werk als klachtenfunctionaris centraal.  Aan de basis van de training ligt het beroepsprofiel van de beroepsvereniging VKIG.

Klachtencommissie (cliënten/patiënten)

Alleen incompany


2 dagdelen | 10-12 deelnemers

In deze training  maakt u op een interactieve manier kennis met de theorie én de praktijkkant van het werk in een klachtencommissie voor patiënten/cliënten.

Klachten in de verloskundige zorg

Voor KNOV-leden


1 dagdeel | € 109,00 | 12-15 deelnemers

In de training Klachten in de verloskundige zorg staan we stil bij klachtbehandeling voor en door verloskundigen.

Professionele ondersteuning voor klachtenmanagement in de zorg

Hebt u vragen over de wettelijke verplichtingen of over de verbetering van klachtenmanagement in de zorg? Onze adviseurs helpen u graag verder! Bel 0183 – 682829 of mail info@cbkz.nl.We horen graag van u!

Stel gerust uw vraag, onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op