Ga naar de inhoud

Diensten

Klachtenregeling opstellen

Wij stellen samen met u een klachtenregeling op die voldoet aan de wettelijke eisen, zoals de Wkkgz. Uiteraard is het mogelijk specifieke wensen vanuit uw organisatie toe te voegen.

Meer over de klachtenregeling

Met de introductie van de Wkkgz gelden er nieuwe regels voor klachtbehandeling in de zorg. Volgens deze wet moet uw klachtenregeling schriftelijk worden vastgelegd en aan diverse eisen voldoen. Het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg (CBKZ) helpt u bij het opstellen van uw klachtenregeling op maat.

Daarom CBKZ

  1. Jarenlange kennis en ervaring: Ons team van deskundigen heeft uitgebreide ervaring op het gebied van klachtenmanagement. Daarnaast hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals, waaronder juristen, klachtenfunctionarissen, zorginhoudelijke specialisten en organisatiedeskundigen.
  2. Goede begeleiding: De Wkkgz vereist dat u verschillende keuzes maakt voor de inrichting van uw klachtenmanagement. Bijvoorbeeld de keuze voor een eigen of externe klachtenfunctionaris en de positie van de klachtencommissie. Wij staan klaar om u te begeleiden en te helpen bij het maken van passende keuzes.
  3. We nemen werk uit handen: Op basis van de keuzes die u maakt voor uw klachtenmanagement, stellen wij een klachtenregeling op die voldoet aan de wettelijke vereisten. Aan het einde van het proces ontvangt u een klachtenregeling die volledig voldoet aan de eisen van de nieuwe wet.

Betrokken

Bekwaam

Betekenisvol

Persoonlijk advies?

Heeft u vragen over het opstellen van een klachtenregeling of over de invulling van het klachtenmanagement in uw organisatie? Het team van CBKZ staan voor voor u klaar. Neem contact op. We horen graag van u! Bel 0183 – 682829 of mail info@cbkz.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Na uw offerte-aanvraag nemen we binnen enkele dagen telefonisch contact met u op. We bespreken dan uw wensen en stellen een pakket op maat samen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stel gerust uw vraag, onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op