Ga naar de inhoud

Trainingen

Het CBKZ biedt diverse trainingen om uw kennis en vaardigheden op peil te houden of te verbeteren. Onze trainingen zijn bedoeld voor klachtenfunctionarissen, beleids- en kwaliteitsmedewerkers, en (werknemers)klachtencommissies in de zorg.

Bekijk ons trainingsaanbod

Blijf op de hoogte van ons vernieuwde trainingsaanbod

Binnenkort zijn onze vernieuwde trainingen beschikbaar. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Vul hieronder uw mailadres in en ontvang een bericht wanneer het aanbod online staat en de inschrijving is geopend.

CBKZ is een CRKBO geregistreerde instelling. Onze trainingen zijn vrij van BTW.

Klachtenfunctionaris in de zorg

Basistraining


2 dagen | € 859,- | 10-12 deelnemers

Tijdens de praktijkgerichte training ‘Klachtenfunctionaris in de zorg’ leert u in 2 dagdelen alle ins en outs over de Wkkgz en klachtenbemiddeling.

Klachtenfunctionaris in de zorg

Verdiepingstraining


2 dagen | € 859,- | 10-12 deelnemers

Tijdens de verdiepingstraining zoomen we in op aspecten om uw werk als klachtenfunctionaris te verdiepen en uw positie binnen uw organisatie te verstevigen.

Klachten in de verloskundige zorg

Voor KNOV-leden


1 dagdeel | € 109,-

In de praktijkgerichte training Klachten in de verloskundige zorg staan we stil bij klachtbehandeling voor en door verloskundigen.

Omgaan met klachten in de zorg

Alleen incompany


2 dagdelen | 10-12 deelnemers

Tijdens deze praktijkgerichte training van 2 dagdelen leert u alles over de Wkkgz en klachtbemiddeling met toegespitste casussen op de eigen organisatie.

Werknemers klachtencommissie

Alleen incompany


2 dagen | 8-12 deelnemers

Tijdens de training belichten we op een interactieve manier de theoretische én de praktijkkant van het werk in een werknemersklachtencommissie.

Klachtencommissie (cliënten/patiënten)

Alleen incompany


2 dagdelen | 10-12 deelnemers

In deze training  maakt u op een interactieve manier kennis met de theorie én de praktijkkant van het werk in een klachtencommissie voor patiënten/cliënten.

Stel gerust uw vraag, onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op