Ga naar de inhoud

Trainingen

Het CBKZ biedt diverse trainingen om uw kennis en vaardigheden op peil te houden of te verbeteren. Onze trainingen zijn bedoeld voor klachtenfunctionarissen, beleids- en kwaliteitsmedewerkers, en (werknemers)klachtencommissies in de zorg.

Bekijk ons trainingsaanbod

CBKZ is een CRKBO geregistreerde instelling. Onze trainingen zijn vrij van BTW.

Klachtenfunctionaris in de zorg (NIEUW)

Modulaire training


5 trainingsmodules | HBO| praktijkgericht

Deze training is modulair opgebouwd. In iedere module staat een ander deel van het werk als klachtenfunctionaris centraal.  Aan de basis van de training ligt het beroepsprofiel van de beroepsvereniging VKIG.

Klachtencommissie (cliënten/patiënten)

Alleen incompany


2 dagdelen | 10-12 deelnemers

In deze training  maakt u op een interactieve manier kennis met de theorie én de praktijkkant van het werk in een klachtencommissie voor patiënten/cliënten.

Klachten in de verloskundige zorg

Voor KNOV-leden


1 dagdeel | € 109,-

In de praktijkgerichte training Klachten in de verloskundige zorg staan we stil bij klachtbehandeling voor en door verloskundigen.

Omgaan met klachten in de zorg

Alleen incompany


2 dagdelen | 10-12 deelnemers

Tijdens deze praktijkgerichte training van 2 dagdelen leert u alles over de Wkkgz en klachtbemiddeling met toegespitste casussen op de eigen organisatie.

Klachtencommissie medewerkers

Alleen incompany


2 dagen | 8-12 deelnemers

Tijdens de training belichten we op een interactieve manier de theoretische én de praktijkkant van het werk in een werknemersklachtencommissie.

Stel gerust uw vraag, onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op