Ga naar de inhoud

Vacature

Junior-klachtenfunctionaris

Bekijk de vacature

Wegens uitbreiding van ons bureau zijn we op zoek naar een ambitieuze starter die als junior klachtenfunctionaris mee wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van ons bureau.

De functie

Na een inwerkperiode ga je als klachtenfunctionaris zorgdragen voor de opvang, bemiddeling en procesbegeleiding bij de afhandeling van klachten van cliënten of patiënten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het adviseren en ondersteunen bij de implementatie en uitvoering van klachtenbeleid. Tenslotte kan je ook ingezet worden als secretaris van klachtencommissies. Het betreft een functie voor ten minste 24 uur per week.

Wie zoeken wij?

We zoeken een enthousiaste starter die -deels vanuit huis, deels bij ons op kantoor in Gorinchem- zijn of haar eigen werk goed kan organiseren en doelgericht en slagvaardig te werk gaat. Ook kan je goed samenwerken binnen een team en vind je het leuk om voor meerdere externe opdrachtgevers aan de slag te zijn. Daar komt ondernemingszin én een gezonde dosis resultaat- en klantgerichtheid bij kijken. Je bent (bijna) afgestudeerd op hbo-niveau (bijvoorbeeld hbo-rechten, hbo-bedrijfskunde of hbo-social work).

Wie zijn wij?

Ons enthousiaste team bestaat uit professionals met een juridische of zorg achtergrond. Behulpzaam, samen de schouders eronder zetten, oog voor elkaar en een flinke dosis gezelligheid zijn woorden die het team beschrijven.

Het CBKZ-team wil professionals, zorgorganisaties en hun medewerkers ondersteunen en adviseren bij het luisteren naar en omgaan met ontvangen feedback. Het is onze voortdurende uitdaging om vanuit oprechte betrokkenheid het vertrouwen tussen medewerkers en zorgvragers te herstellen. Dit doen we door op een zorgvuldige en onafhankelijke wijze klachten te behandelen en calamiteiten te onderzoeken. In lijn hiermee houden we ons bezig met advisering en training op het gebied van klachtmanagement. Het maakt ons enthousiast om op deze manier bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg. CBKZ werkt zowel voor zorgorganisaties als voor beroepsverenigingen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt in een professionele werkomgeving terecht met volop ontwikkelmogelijkheden (zoals deelname aan onze meerdaagse training tot klachtenfunctionaris). We bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (€ 2.676 – € 3.659 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek en afhankelijk van je ervaring).

Jouw reactie

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen je reactie graag via info@cbkz.nl onder vermelding van: Sollicitatie klachtenfunctionaris. Verras ons met een enthousiaste brief!

Als je meer wilt weten, kun je bellen met Jan de Hoog (06- 53542142) of mailen (jandehoog@cbkz.nl). We zien uit naar je reactie!

Betrokken

Bekwaam

Betekenisvol

Meer weten over de functie

Als je meer wilt weten over de functie Junio-klachtenfunctionaris, kun je bellen met Jan de Hoog (06- 53542142) of mailen (jandehoog@cbkz.nl). We zien uit naar je reactie!

Stel gerust uw vraag, onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op