Ga naar de inhoud

Vacature

Secretarieel medewerker

Bekijk de vacature

Wil jij werken in een gezellig team, houd je van afwisseling en wil je bijdragen aan verbetering van de zorg? Dan past deze functie precies bij jou.

Wat ga je doen?

Als secretarieel medewerker ondersteun je de collega’s op veel terreinen. Je neemt de telefoon op, plant afspraken in, handelt mails af en helpt bij het opstellen van brieven. Op deze manier ben jij degene die een belangrijke bijdrage levert aan het reilen en zeilen van ons kantoor.

Wie zoeken wij?

  • Je vindt het leuk om te plannen en te organiseren;
  • Je werkt graag samen en vindt het fijn om anderen te ondersteunen;
  • Je bent stressbestendig en klantvriendelijk;
  • Je zoekt een baan met veel afwisseling;
  • Je hebt een relevant mbo-diploma of werkervaring als secretarieel medewerker;
  • Je bent 20 – 24 uur beschikbaar.

Wie zijn wij?

CBKZ is een onafhankelijk bureau dat klachten van patiënten en cliënten van zorgaanbieders behandelt. We willen professionals, zorgorganisaties en hun medewerkers ondersteunen en adviseren bij het luisteren naar en omgaan met ontvangen feedback. Het is onze voortdurende uitdaging om vanuit oprechte betrokkenheid het vertrouwen tussen medewerkers en zorgvragers te herstellen. Dit doen we o.a. door op een zorgvuldige en onafhankelijke wijze klachten te behandelen. In lijn hiermee houden we ons bezig met advisering en training op het gebied van klachtenmanagement. Het maakt ons enthousiast om op deze manier bij te dragen aan de verbetering van de kwaliteit van zorg.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een professionele werkomgeving waar ruimte is voor gezelligheid. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2042 en maximaal € 3155 bruto per maand op fulltime basis. Wij zorgen ervoor dat je je op je plek voelt en dat je kunt groeien, in je werk en als persoon.

Jouw reactie

Nieuwsgierig geworden?  We ontvangen je CV met motivatiebrief graag via aliedehoog@cbkz.nl onder vermelding van: sollicitatie secretarieel medewerker. Verras ons met een enthousiaste brief voor 11 augustus a.s.!

Meer weten over de functie

Als je meer wilt weten, kun je bellen met de coördinator klachtenbehandeling Alie de Hoog (06 – 86806450) of mailen (aliedehoog@cbkz.nl). We zien uit naar je reactie!

Stel gerust uw vraag, onze adviseurs helpen u graag verder.

Neem contact op